Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna var först

 

Regnet öste ner

som tårarna på min kind

 

Värmen och gemenskapen

är borta

 

Vinden kom ikapp mig

som en orkan som du utlöste

 

 

 

Ropade på hjälp men

ingen hörde eller förstog

 

Hjälpen kom men det var försent

änglarna tog min hand och vi drog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av häxanmara
Läst 564 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-23 00:35



Bookmark and Share


    Virtute
\"änglarna tog min hand och vi drog\"

lysande!
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara