Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fullmånens klara sken

Svarta stövlar av läder

passande kläder

när jag om natten rider

under himlen sakta glider...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 350 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-25 20:46



Bookmark and Share


  1up
mmm fullmåne, det är stämningsfullt det. Sköna bilder som dikten målar upp i mitt inre, känns laddat. Tjock stämning på något vis.

Tror mystiken i dikten skulle öka om man kunde hitta en fras som \"passande kläder\" med liknande mysticism som de två sista fraserna. :)
2008-05-06

  Thommy
Fyra korta meningar som verkligen sätter fart på fantasin, riktigt bra.
2007-12-26

  KristinaE
.. julnattens ritt under månens slöja - ser hur du svävar över stock och sten..
2007-12-26

  Vind
Mycket som kan sägas hoppla åt... brad pitt, brunte eller hojen, i sådan utstyrsel ;)
2007-12-26

  Madjori
Älskar hur du framställer denna underbara dikt som får fantasin att flöda.
Fino fino!
2007-12-26

    Maria Malm
Snyggt. Lämnar lite till fantasin.
2007-12-25

    Nattviol
är det en ritt
på en häst denna
handlar om, tro?

; ))
passande rim
på passande ord..
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du