Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-10-16 Rabbla Babbla


Jag ska bli smal

Jag kommer älska och älskad kommer jag att bliva
Jag vill utmana, utvecklas och gammalt riva
Jag tänker se klart
Och resa dit jag aldrig vart

Jag ska leva i frihet, med livets tillit
Aldrig gå runt i tråkigt slit
Jag vill på många sätt dela med mig
Inspirera andra att älska sig

Ja, jag ska behålla min charm
Rensa min tarm
Jag ska leva sunt
Men inte betraktas som hälsotönt

Ja, jag kommer väl bli hörd
Men inte ha rollen som en börd
Jag ska rida häst
Dansa på fest
Sjunga i kör
Alrdig säga bör

Jag ska bli smal
Och spännande hal
Samtidigt verkligen här
Och känna mig väldigt kär

Jag ska ha lätt för att släppa loss
Och känna mig som en viktig byggsatskloss
Jag vill kunna bus och lek
Våga visa mig vek
Se allvar och djup
Kasta mig ut för stup...

Fast jag har inte bestämt datum för när mitt liv ska börja
Är så upptagen med att mitt förflutna sörja




Fri vers av Sann
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-27 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar