Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-10-26


Hat

Ibland hatar jag dig
Att du är en del av mig
En stor del, en halv del
Hatet hindrar mig från att bli hel
Kärlek till allt
Allt varmt, allt kallt




Fri vers av Sann
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-27 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar