Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-10-26


Pang!

Tack, för att du -PANG- för mig till gråt
Så där så man blir riktigt salt och våt
Jag gillar det, så länge det kommer fram
Hemskt med försök att släta över med kam

UUuuuuuuuUUuuuuh
Så skönt! Phu!




Fri vers av Sann
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-27 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar