Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halkvarning - utvidgad haiku

Mildväder i dag
och många är på hemväg
pärlband av lyktor

Nu fryser det på -
isen glittrar på vägen
Vem skall dö i natt?

Till vem kommer bud?
I morgon är det någon
vars telefon ringt

föräldrar som vet
vem som skulle dö i natt
när vädret slog om




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-27 16:36



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Försiktiga alla ni som måste köra!
Förlorade en kollega en morgon efter nattjobbet. Det var svårt att förstå.
2007-12-28

  "Silver" VIP
Riktigt kusligt och riktigt välskrivet.
2007-12-27

    Nattviol
skickar rysningar
av det sanna i dina
ord..
och ändå..får halkan
alltid skulden..
när man bara kunde
ta det lite lugnare!!

ingen halka har väl
hittills tagit livet av
nån.. det fixar vi
så bra själva med
våra bilar och
hastigheter..
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

papillon