Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad vill de oss? Vad vill vi dem?


Drömmarnas hus - elegiskt distikon

Bortom och ovan allt buller gnistrar och kallar oss lågmält
världar av flammande ljus längst ut mot avgrundens rand
Fästa av grekiska gudar, halvgudars mytiska skara
vänligt inbjuder oss, drömma om drömmarnas hus




Fri vers av papillon
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-29 00:10



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Det här är rent Stjärnljus, och ah frågeställningen framförs som Ängladamm, fånga, segla och leva under blinkande Stjärnor helt sagolikt bra, ser Karlavagnen nu, åker en sväng.
2007-12-29

  Åsa Gustavsson VIP
så på egeiska vågors skum leds vi in i drömmarnas land att avnjuta nattens timmar
leende mot kudden!
Tack! Så väl skrivet!
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

papillon