Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna kvar här

vinterstruken din kind
så kall mot min

dina ögon som nästan tåras
stanna kvar här

fönsterdammet möter solstålarna
i uråldrig tystnad

anandes en darrning i din hand
stanna kvar här




Fri vers av stannar kvar
Läst 791 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-05-18 18:45



Bookmark and Share


  Manal
starkt skrivet - berörande
2005-05-24

    Agnieszka
underbart skrivet, fängslande ord.
mycket känslor mellan raderna.
2005-05-19

  Edrik
Den här tog tag i mig. Stark utan överdrift med ord!
2005-05-18

    Camapani
Berörd blir också jag då du fångar den behövandes bön...fint skrivet!
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar