Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hä e nå vischt me n´Heidi.....


Rapport från en glesbygd

Älskade kvinnor i
spröda böcker och
förbiflytande sekler
Beatrice och Laura
terziner och sonetter
fras av kjolar,
viskande röster
Julia, Sara och Nana -

men skall
jag själv välja
så må det bli
n´Heidi Andersson
från Ensamheten -
armbryterskan ni vet




Fri vers av papillon
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-29 22:57



Bookmark and Share


  Per Rydberg
med så mycket värme formulerar du din rapport! Och nutiden har ju naturligtvis även den sina varma kvinnobilder även om kjolfraset är utbytt mot Addidasfras. Här och nu läsvärt njutbar!
2007-12-30

  Åsa Gustavsson VIP
men du, en sonett... det är ju så sällan man får avnjuta dem...
Fast du har rätt...
nä nu vet jag inte vilket...
(veliga nattskrivaren)
Godnatt!
2007-12-30

    Nattviol
jodå..
den kvinnan är
som hon ska vara!
terziner och sonetter..
är väl inte så vanligt
kanske, varken i
glesbygd..
eller i stan?
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

papillon