Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-12


Möte

Jag mötte en stjärna idag
Den gick med mig ett tag
Den lyssnade, ville på mig höra
Den vågade mig djupt beröra
Den kändes så nära
Hjälpte mig att bära
Ändå så långt bort
Jag tänkte på livet... Långt och kort

Jag såg en stjärna lysa stark och klar
Jag såg den dessa mörka dar\'
Mitt hjärta alltid vetat stjärnans existens
Jag blundat har för min kropps intelligens
Jag kände hur den kommer stanna vid min sida
Bakåt, framåt tiden kunde vrida
Mina ögon försvann i denna magiska komet
Jag tänkte på livet... En evighet

Jag mötte en stjärna idag
Den såg att jag kände mig svag
Den finns här vid vår sida
Hjälper oss att kärlek sprida
Är i stillhet, frid
Är med oss i vintertid




Fri vers av Sann
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-12-31 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar