Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-25


Min resa

Jag har börjat min resa mot friheten
En resa som börjar i ensamheten
Jag har lärt känna vem Sanna Trots är
Jag förstår henne och håller henne kär
Jag kan förstå det som bubblar och det som bubblat har
Jag vågar se, betrakta, acceptera och stå kvar
Kastas inte lika ofta, barnsligt in
I allt förflutet, gammalt svinn

Jag har kontakt med våran jord
Att leva utan själamord
Jag känner mig stark
Behöver inte min form av knark
Jag kan älska min drog
Jag har mod att möta mig låg
Jag strålar och vill ge
Med glädje vill jag le

Min sorg vill fälla en tår
Ansvaret som släpper i mitt lår
Jag har börjat en resa mot friheten
En resa som börjar i ensamheten.




Fri vers av Sann
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-12-31 12:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den börjar där. Det är sant.
Själv känner jag mig som mest fri då jag är ensam.
Riktigt ensam är jag emellertid aldrig. Jesus är med mig. Men Han stör inte. Tvärtom. Bara förgyller.

Go\' tur, som man säger i Norge.
Bon voyage!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar