Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-25


Godnatt*

Jag känner ett hjärta, kallt glas mot min kind
Som en friskande vinter vind
Det är lila i, glansigt klar
Förflyttning, förändring, undrar var

Jag håller en sten i min hand
En helhet, många korn av sand
Tyngd, trygghet i mig själv
Styrka, mod, rädsla, inte svälj

Jag börjar känna min kropp så väl
Från högsta topp till högra häl
Ändå en oändlig ovisshet
Men jag känner den och jag vet

Målar färg i min värld
Värdesätter alla bitar på min färd
Jag är rik
Kryper in i närmsta vik

För i stormens öga, havets mitt
Hämtar jag kraft, känner jag lugn; Där är vitt




Fri vers av Sann
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-12-31 12:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I stormens öga är det lugnt.
\"Lugn i stormen\", som min far brukade säga då jag var liten.
Tanken går till ett drama som utspelade sig på Genesarets sjö en gång.
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar