Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal och döv

Åldrandet har sina goda sidor -
min hund, som har pinats så svårt
av nyårsnätternas krevader,
snarkar nu gammal, döv och oberörd
på sitt slitna ljusblåa täcke till tonerna
av Auld lang syne - det är du värd,
gamle vän!




Fri vers av papillon
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-01 00:37



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Skönt att släppa taget
och inte vakta på allt.
2008-01-01

    Nattviol
en dag...
vill jag också vara gammal
och döv!!

Auld lang syne..
viskar vemod i mig!!

kraaaaaam
2008-01-01

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm...stackars många hundar...tack o lov så är inte min hund skotträdd...
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

papillon