Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-11-17


Tyst en stund

Ibland vill jag sitta och titta in i en vägg
Peta näsan, odla skägg

Ibland vill jag vara tyst en stund

Känna mig förstådd av en katt eller hund
Ibland vill jag inget annat än att ligga på rygg o\' stirra upp i ett tak

Det är ofta jag vill bli bestulen på varenda liten sak




Fri vers av Sann
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-01 16:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ofta blir man bestulen på de där stunderna då man skulle behöva bara vara utan att göra något.
Det paradoxala är att jag noterat att det är jag själv som är tjuven.
Ungefär som den där mannen som samlar på tid, som Povel Ramel sjöng om...
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar