Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-08-29


Mod

Finna mod att ta fram min röst
Finna mod att älska mina bröst
Hitta mod att skiljas från rätt och fel
Hitta mod att älska varje liten del
Hitta mitt mod att säga nej
Hitta mitt mod att älska mig
Finna mod att känna hjärtats hopp
Finna mod att älska dal och topp

Mod, vad är det för ord?
Känna tråden från himlen, med fötterna på Moder Jord?

Finna mod ÄR att ta fram min röst
Finna mod ÄR att älska mina bröst
Hitta mod ÄR att skiljas från rätt och fel
Hitta mod ÄR att älska varje liten del
Hitta mitt mod ÄR att säga nej
Hitta mitt mod ÄR att älska mig
Finna mod ÄR att känna hjärtats hopp
Finna mod ÄR att älska dal och topp

Mod...

Jag har det i mina händer

Hur mycket jag än vrider och vänder

Mod...

Jag har det i mina fötter

Det finns där, i allas rötter.





Fri vers av Sann
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-01-01 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar