Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-11-23 Jag har något att möta hos mig själv, kallad rikedom


Fin middag i fint hus

Känner inte att det är det här livet jag vill leva
Vill inte en transportsträcka treva

Fint hus, fina mddagar, flatescreen och vin
Tillsammans glömmer ni att ni är svin
Roffat åt er det ni tror är skatt
Oförmögna äkta kittlande skratt

Fulla på information ni försvarar, ni tror ni vet
En ständig maskin att hållas het
Ett ego utan dess like
Ensam stupar du i närmsta dike

Tomma ord

Fint dukade bord
Kroppen efter huv\'et hasar
Rädd att tappa kontrollen; gasar

På transportsträckan vill jag inte treva
Jag vill livet på riktigt leva




Fri vers av Sann
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-01 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar