Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelseende

 

 

Jag kunde aldrig avgöra säkert

hur jag betraktade dig

 

Kraftigt förstorad, genom ett mikroskop

eller krympt av oöverstigliga avstånd

i en kikare vänd mot stjärnorna

 

Oavsett vilket

så älskar jag besinningslöst med okularet

och låter din avbild

kyssa mig medvetslös




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-02 23:21



Bookmark and Share


    vete
vackert
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund