Första natten..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första natten..




spelar röstens strängar..


förälskad bjuds jag nästankyssar

sensibla fingrar hittar gömda ackord
obehärskade hållna rörelser

smakade toner nuddar

glider hudens lena alabaster
brinner delade noter
tränger in

för att djupt njuta närhets avstånd



oemotståndligt

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-04 11:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som i skimmer av den renaste alabasters strängaspelor nuddar och finner...ja...
2008-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Ett alabasterkrus med nardus, kanske?
2008-01-04

  Bjarne Nordbö
Mycket bra, tycker jag.
2008-01-04

  Herr Morris
Den uppstanade
rörelsen
av mötet
mellan levande

stalektit
och stalekmit

i det mellersta
av ditt
och början
av mitt


Kan verkligen känna mellanrumet mellan kroppar och själar i rörelse då de stannat upp för att iakta sig själva...
- Dina ord är magi formad till bokstäver!
2008-01-04

  Herr Morris
Den uppstanade
rörelsen
av mötet
mellan levande

stalektit
och stalekmit

i det mellersta
av ditt
och början
av mitt


Kan verkligen känna mellanrumet mellan kroppar och själar i rörelse då de stannat upp för att iakta sig själva...
- Dina ord är magi formad till bokstäver!
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus