Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-14


Vad är skillnaden på att hamra och att spika?


Går det att spika med en hammare?

Funkar det att hamra med en spik?


Eller måste man hamra med en hammare?

Och spika med en spik?







Fri vers av Sann
Läst 1329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 17:21



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
den här frågan tycker jag är verklgen levande...
Utan spik, ingen hammare, och utan hammare,ingen spik...
Vad mer behöver förklaras.../B
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar