Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-10


Åh, Kom!


Dvärg, Solöga, Blomster

Midnatt, Kattöga, Monster


Solhatt, Vandra, Kors

Glimma, Falla, Fors


Skönhet, Spira, Kom!

Stillhet, Vara, Kom! Kom!









Fri vers av Sann
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-04 17:27



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert. poeteiskt o helt underbart i mitt hjärta och mina ögon...Bra!! //B
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar