Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flashback!


I vår säng...

vi låg där sammanflätade till armar och ben
kärleksfullt
i vår stora mjuka säng
låg och tittade i taket
och drömde
men vi drömde om helt olika saker

Du var glad, upprymd och lycklig

MEN

jag var ledsen, vilsen och missmodig

för inuti mig har det alltid fattats någonting
jag har alltid längtat bort
utan att igentligen veta vart

MIN

oförmåga att höra ihop

alltid har jag vandrat ensam.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 709 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-04 23:39



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Ensam men ändå inte.
Bra skrivet!
2008-01-22

  KristinaE
\"min oförmåga att höra ihop\" - beskriver så väl hur det känns inom! Vacker dikt om olika drömmar i samma rum..
2008-01-07

    Trast
Ja, så känner man ibland.
2008-01-06

    sorsater
du är inte ensam.. aldrig. titta upp!
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans