Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-27


S T O R M


Det är något som öppnar sig
Det är något som öppnar mig

Det är någon som öppnar sig
Det är någon som öppnar sig för mig

Något som behöver uttryckas

Jag står här

I ditt öga

Jag känner dig

Jag lyssnar


Du är stark och tydlig

Jag hör dig









Fri vers av Sann
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-04 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar