Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi gjorde det så förbannat svårt och nu är jag kallare än januarisnön (baby be my spring)



trots att mina händer såg så små
ut i hans så var dom vackrare än
någonsin och det var perfektion
(jag ville ju aldrig släppa taget)

händer sammanflätade
som om vi levde i ett pussel
men någonstans på vägen
tappade vi några bitar

det krävs två för att hålla handen
(men tills jag mår bättre... fångar
jag upp vänsterhanden i högern
det blir inte lika ensamt då

det blir bara så förbannat sorgligt)

***

jag ville bara säga
att om du hittar bitarna
så väntar jag här på dig

(trasig och förbannat sorglig)











Fri vers av octobertragedy
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-06 13:33



Bookmark and Share


  Cris
Åh... så fint beskrivet. Sorgligt.
Men nog bra att fånga upp vänster med egen högerhand så länge.
*suck*
2008-01-07

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint beskrivet.

Till exempel dessa rader:
\"fångar
jag upp vänsterhanden i högern
det blir inte lika ensamt då\"

Applåderar!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

octobertragedy
octobertragedy