Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Havsbris och alla andra kärlekskrigare som finns i min atmosfär och hjärta, må ljus och kärlek lysa


Lycko-önskning


Lycka och välgång på det nya året och
en ökad insikt på er livsväg

För varje dag som går kommer vi närmare
och till högre insikt om vart syfte och riktning,
mot förbättring och förädling av vår individ

Mina ådror sprutar giv som ger liv i evig tid
En lycko-önskning till er som vill ta emot ljus
och värme i början av 2008.....

Det ända som krävs är en vilja att ta emot orden
Utan kärlek så svälter vi ihjäl,
olika orsak men gemensamma skäl


KÄRLEK VÄRME LJUS

Kärlekens giv är rötter till liv

Tack för att ni finns för mig...c




Fri vers av coffe
Läst 559 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-07 17:06



Bookmark and Share


  ia VIP
mycket innerlig och läsvärd
och otroligt varm text.
tack
2008-01-08

  Havsbris
LÄSVÄRD TEXT

visst är den!

;o)
2008-01-08

  yllot
Japp, förädling är det som gäller och för att den processen ska fungera behövs kärlek.. \" Utan kärlek så svälter vi ihjäl, olika orsak men gemensamma skäl \" Så sant, så enkelt och så fint..
2008-01-07

  Bissen
vackert... Enda ord jag finner just nu...
2008-01-07

    ej medlem längre
Underbara och visa ord, bra skrivet
2008-01-07

  Havsbris
Känner något typ
av inre gkädje i dina ord,
det gör mig så glad med
och mitt leende är till
dig... ;o)

Tack för din värme, tack
själv för att du finns där
och gör oss att tänka
och fundera på viktiga
saker i våra existens...

Intressant och vackert
i ordets seriösa mening
med hopp i ögas hörnan...

Känsliga bilder och
mellan rader kraft...
vilka positiv energi,
melodin
och kluriga metaforer...

Strålande, läs- och
tänkvärd.

Tack!
2008-01-07

  Larz Gustafsson VIP
\"ihjäl\"
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe