Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt i flyttstöket


Funnen ungdom


Fann min ungdom
i sliten grön skolpärm
tummade förälskelseark
besvikelser
ungdomlig oskuld

ler åt bilden av blondinen
som fick pojkarna på fall
när hon leende gick omkring
och la krokben
för nöjes skull

Tomas, Michael, Jonny
Ronny, Alf, Stefan...

och mina små äpplen
har inte fallit långt från trädet




Övriga genrer av carimba
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-05-21 13:46



Bookmark and Share


    Mejja
I flyttastökets gömmor kan gamla minnen bli som nya då man blåst av dammet.
2005-05-23

  Hans w-art Westlund VIP
ler också åt denna bild du målar upp med så enkla ord.
2005-05-23

  purpleangel
*s*..härlig text... gilla mest biten:
"och mina små äpplen
har inte fallit långt från trädet"
får att tänka framåt och se va man själv kommer tycka när barnen vuxit upp..
2005-05-21

  Kajsa missanpassad
påpekar ett stavfel.. det står låmgt istället för långt från trädet. Man kan hitta så mycket vid en flytt. Sådant som man saknat utan att man vetat det.
2005-05-21
  > Nästa text
< Föregående

carimba