Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målinriktad

när livet blundar för fara
får du själv ta över

inte för att det kanske hjälper
utan för att våga trotsa




Fri vers av ia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-04 16:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Trotsa är ordet.
2008-02-04

    Noomi
ja.. precic så..
mycket snyggt virkat..
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP