Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klok eftertanke före

om jag tänker

dig

då faller jag sakta
innan jag ramlar omkull

för jag vill veta
vem du är

först

innan jag ligger

 




Fri vers av ia VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-10 22:21



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Vist och underfundigt skrivet :-).
2008-01-13

  KristinaE
härlig - mina ord behövs ej!
2008-01-12

    Mr.painter
Hihi så bra rock on ia
2008-01-11

  Rublev
insiktsfulla lyhörda envisa ord!
att vilja är att älska!
2008-01-11

  Puzzel_25
Du e så vis i dina tankar vännen...
2008-01-10

  J A Nicander
Det kanske inte är möjligt att veta....men ändå värt det? Vacker text!
2008-01-10

  prinscess VIP
du skriver klokt
2008-01-10

    Noomi
hihi.. snygg och mycket klok tanke..
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP