Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tårarna i denna dikt är av glädje, att lugnet äntligen återkommer


Lugnet

Tystnaden råder

tårar vill sakta rinna

 

Mitt lugn återkommer

 




Fri vers av Cajsa
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-11 15:39



Bookmark and Share


  berxper
Härliga, sköna glädjetårar...
2008-01-11

    Bodil Sandberg
Ja känslan har man onekligen erfarit emellanåt...jättefint haikat tycker jag!!!!
2008-01-11

  J A Nicander
Vackert och verkligen stillsamt.
2008-01-11

  Michaela Dutius
Välsignade tårar...våra trogna följeslagare
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg