Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite engagemang kanske hjälper??


Andlig brasa - haiku

Må hjärtat brinna -
då blir det lite värme
åt en frusen själ




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-12 23:55



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Om man bara har ork nog så hjälper detta långt.
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

papillon