Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var väldigt längesedan som världen såg ut så här på förmiddagen...


Nysnö - haiku

Lätt och kall nysnö-
i solen ter sig vintern
nästan uthärdlig




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-13 10:38



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
... men bara >> nästan<< uthärdlig.

Lätt och kall nysnö är bra om man vill rengöra mattor förresten, om jag skall förmedla ett gammalt bra knep.
2008-01-13

  Michaela Dutius
Bra skaldat!
2008-01-13

  Ulf Lagerholm
en snygg liten sak hörru -
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

papillon