Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer då och då, särskilt när det börjat skymma


Med dödlig utgång -dubbelhaiku

Pang! En talgoxe
splittrar eftermiddagsfriden
mot fönsterrutan

Där livet tog slut
ses ett par dun och en fläck
mot himmelsljuset




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-13 15:47



Bookmark and Share


    Nattviol
.. för när det skymmer
speglar sig himlen i rutorna
och orienteringen förbryllar...

en glimt av liv o död
varsamt serverat!
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Trist.
En av mina favoritfåglar.
2008-01-13

    Ken Cassel
Det är faktiskt ganska vanligt att talgoxar gör just det
Flyger in i fönstren *ler*
Med vänlig hälsning
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

papillon