Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dimman plötsligt skingras

 

Förändringens vindar

sveper skoningslöst

stilla glöd flammar upp

suger tag i drömmen

dimsyn klarnar igen

alla sanningar ses

stilla tickar nya dagar

livet rider på tiden

smekande ömt




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 364 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-13 20:53



Bookmark and Share


  Madjori
Stilla tickar nya dagar, livet rider på tiden

Gillar och tar till mig dessa ord
2008-01-15

    Tro
Vilken härlig framtid som nalkas =)
Mjuk o livfull dikt.
Livets tid är här...

/ Tro
2008-01-14

  häxanmara
Nice!!!
2008-01-13

  LassO
Sååå avmätt skönt...
2008-01-13

  J A Nicander
Så hoppfullt, vacker och smekande.
2008-01-13

  issac.a.m
Härlig poesi...
2008-01-13

  livsdans
Ojojoj...gud vilken härlig dikt! Verkligen friskt och levande!
2008-01-13

    Nattviol
\"livet rider på tiden\"

wow!
vilken formulering!
; ))
2008-01-13

  Thurizas
tiden rider livet tänker jag nöjt för mig själv när jag ser dimman skingras för mitt inre.japp=)
2008-01-13

  Lejonhjärtas poesi
\"livet rider på tiden

smekande ömt\"

Vacker poesi som gillas.
2008-01-13

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert poetat! Applåd!
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt målande!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du