Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte varför jag publicerar denna...gillar den egentligen inte


fångad

jag ville inte
vara tillbaka här
jag trodde jag
lämnat det
för längesedan

här kan man inte
höra ditt skratt längre
för väggarna
suger upp det
& lämnar mig naken
tillsammans med
de groteska hjärtslagen

min bur är gjord
av dina gömställen
jag kan inte fly
undan dig

undergången
är inte alls nära

den är redan förbi

& vi är fångade
i våra egna tankar




Fri vers av ginny
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-05-22 22:07



Bookmark and Share


    Bror
Du är väldigt begåvad.
Känner igen mig mycket i känslan.
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

ginny
ginny