Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har glömt vilken tandborste som är min


jag somnade med en mascarabomb
på ögonlocken och spegeln i badrummet
visar mig tydligt tecken på explosion

jag utforskar främmande linjer
känner mig falsk och fel
känner mig halv och trasig
saknar dina armar runt mig

borstar tänder med fel tandkräm
fel tandborste
fel allt

sedan spottar jag på kranen för
det gör jag alltid, det är därför den
bär på små blåa prickar

fyllda av hemligheter

sedan kliver jag i duschen, tar av
mig mina strumpor jag haft tre dagar
i rad och som det ligger en sönder-
trampat cornflakes i

vattnet sköljer ner mig i avloppet




jag går runt med mina svarta
söndergråtna ögon hela dagen
och tänker att




jag kanske ska köpa en ny tandborste




(jag kanske ska börja om)










Fri vers av octobertragedy
Läst 698 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-14 16:50



Bookmark and Share


    Olives
denna texten ger en verkligen ett speciellt hopp.
inte hopp om lycka.
utan, något annat.
som man inte riktigt kan sätta ord på.
men tagen blir man.
och känner lätt igen sig.
välidgt bra text!
2008-03-08

  sjörövar_fabbe
Jag gillade speciellt slutet ^^
2008-03-05

  Junibarn
Usch vad bra. En av de bästa jag läst. Helt sjukt snyggt skrivet! *applåd*
2008-03-01

  "Silver" VIP
Vardagsdetaljer målar upp en inre verklighet med svåra känslor. Mycket välskrivet, berörande och lätt att ta till sig. Även väldisponerat och flödande rakt igenom. Det som står inom parentesen sägs egentligen redan mellan raderna i texten.

Tack för läsningen!
2008-03-01

  Jaramald VIP
Bra idé! (alltså texten) :-)
2008-01-20

  Michaela Dutius
Stark text som ger en hel del känslor - precis som en bra text ska göra
2008-01-14

    Elina Möller
jättebra text verkligen! du kan, du.
2008-01-14

  anoonym
Jätte bra:)
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

octobertragedy
octobertragedy