Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orkan



Man planerar i livet hur man vill att det ska se

ut när man sen möter motgångar som blåser

upp som en orkan och dom hårda vindarna

som gör att det blir jobbigt att komma tillbaka

så att man hittar jämvikt i livet men man

ska nog inte grubbla så mycket på

detaljerna utan bara gå från tanke till handling

istället lägga energi på sina känslor

och inte lägga locket på.....




Fri vers av nudel
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-01-15 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nudel