Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRATTIS MIMMAN!!!


Du fyller femton
jag sitter här i längtan
och saknad
men stora damen
firar den i Stockholm...

(jävla huvudstad, jag får ju huvudvärk)

arbetsbelöningen
från fritidsgården
men just idag
åtminstone idag
önskar jag
du vore här hos mig
så jag fick njuta av skimret
från din morgontoveaura

(till råga på allt lyser morgonsolen på din plats...
Undrar förresten vad det skulle kosta att leasa ett privatplan???)


presenten är kvar på affären
tårtan får jag väl göra
en annan dag
sången antar jag
att du frivilligt avstår från

(det är ju knappast min röst du fått i arv)

Du fyller femton
jag sitter här i längtan
och saknad
vill så mycket få ge dig en kram
åtmistone en kram
för inte ens min gälla röst
räcker ända fram
när jag ropar

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!
du vet väl att din mamma äääääälskar dig... 




Övriga genrer av carimba
Läst 662 gånger
Publicerad 2005-05-23 08:50



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
det är svårt när man inte har kontrollen längre. mitt favoritord här;

morgontoveaura
2005-06-01

  madinsane
*faller in i skriket*

sött, så sött..

bäst var; 'önskar jag
du vore här hos mig
så jag fick njuta av skimret
från din morgontoveaura'
2005-05-23

  Kajsa missanpassad
Jag tror att det inte är rösten som räknas. utan tanken. :)
2005-05-23

  Jean-Michel Orblin
Va glad att du har en fin dotter
2005-05-23

    Mejja
En mammas mjuka längtan! Åhhh du skriver det så skimrande.
2005-05-23

  kath
jag blir väldigt berörd av dina varma ord..min dotter fyller femton snart och jag känner så igen...tack, tårarna trillar glada och lite sorgsna

"så jag fick njuta av skimret
från din morgontoveaura"

fantastiska rader
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

carimba