Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina ögon värker



Mitt hjärta slog för dig kände mig
varm och trygg hos dig jag litade
på dig du fick mig att känna mig
speciell och kärleksfull som två själar i

en

Nu finns inget kvar allt är borta
och mina ögon värker efter alla tårar
mitt huvud känns kantigt och

tomt




Fri vers av nudel
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 09:02



Bookmark and Share


  ia VIP
en igenkännande känsla
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

nudel