Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adjunkten Nilssons fråga till pratsam elev.....


Sarkasmhaiku

Skall jag bli tvungen
att ge Hellborg en fråga
så att han tystnar?




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-15 13:11



Bookmark and Share


  Markattan
Så ska en pratsam elev tas ;o) Kan bara hålla med nedanstående - klockren.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

papillon