Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gåva


Jag fick en gåva igår
som en skänk från
ovan det är så lite
som kan göra en så
gott för jag tror att
det bara händer en
gång i livet och det
känns som man kan
göra det mesta man
har drömt om i livet
och inget kan gå fel
känns bara så himla

rätt




Fri vers av nudel
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-16 08:14



Bookmark and Share


    sunnanvind
Häärligt glad text!:))
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

nudel