Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frusen



Det finns så mycket jag skulle vilja säga

dig som jag inte förmår mig säga för att

orden har blivit så betydelselösa det som

var så viktigt förut har blivit så vagt allt som

gjordes för något gott har gjort så ont

och det som var så fint har blivit så fult

det som var roligt har blivit så tråkigt

och själen som var så varm känns så

frusen...




Fri vers av nudel
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-16 18:49



Bookmark and Share


    sunnanvind
Starka ord, starka känslor som på ett fint sätt förmedlats genom dig...
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

nudel