Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill att din födelsedag ska blir riktigt, riktigt lyckad, så...




jag är med dig...


Hela dagen
har mina tankar
varit hos dig

jag har varit med dig

känt pirret i magen
från berg och dalbanan

insett
att du vuxit från sockervadden

oroats
till dess du klivit ur karusellen

känt tacksamhet
för att den höll

bubblat
av dina glädjefniss

strykit din kind
vid varje spår av besvikelse

växt av stolthet
för att du är du

och krupit ihop
i saknaden
för att fantasin inte är sann...

Kram!




Övriga genrer av carimba
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-05-23 16:05



Bookmark and Share


  RobertD
Ja, mycket vackert. Dina barn kan vara glada. Hoppas du visar det du skriver för dom :) /Robert
2005-07-18

    Jnåt
Tänker på hur fort tiden gick i nöjesparken...
2005-06-27

    Mejja
Du skriver om och om igen så vackert om moderskärleken. Och de sista raderna får mig att känna tårar...
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

carimba