Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en skugga



Mitt hjärta slår inte för dig längre

när jag tänker på dig så ser jag dig

knappt du blir som en skugga och när

jag försöker se klart så blir bilden

bara suddigare måste ju vara ett tecken

på att jag inte kände dig så väl som två

själar borde när man varit tillsammans

en längre tid och när jag känner efter

så ryser jag av obehag inombords




Fri vers av nudel
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-01-16 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nudel