Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan ingenting betyder allting

om det så det är
utan mörker finns inget ljus
utan sorg finner ingen lycka

håll mig i handen
så springer vi ut i natten
och badar nakna
i månens sken

skrattar oss lyckliga
medan tårarna
bildar floder av sorgefåror
för att leda oss
inte stjälpa

om det så det är
utan ljus finner man inte skuggan
att falla i
lugn och ro
leende bredvid för att orka andas

om det så det är
att acceptera tystnaden
mellan raderna
men ändå förstå

se på mig utan ord
ge ögonblick av förståelse
ge acceptans
för den vi är

ge det tid mellan
att vara nu och senare
för att förstå handling

ge frihet att dansa
upp och ner

om det så det är




Fri vers av ia VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-17 10:47



Bookmark and Share


    Noomi
mycket vacker och berörande text..
tycker mycket om den..
2008-01-17

  coffe
det bästa jag läst på länge, insikt och självrannsakan...mörker och ljus. mycket vacker text som berör mig...och ger kraft..c
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP