Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To tunger\" av Inger Hagerup - hör Sofia Karlsson sjunga den....


Hasse Alfredsson och ondskan - trippelhaiku

Hans Alfredsson är
snäll - och en sann kännare
av ondskans natur

Endast den snälle
kan se all mänsklig ondska
som själen hyser

Men alla vet vi
att hjärtat har två tungor -
duvans och ormens




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-18 22:22



Bookmark and Share


    forskaren
\"duvans och ormens\"... glasklart! Tack!!!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

papillon