Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter långt blidväder, hårda vindar och återkommande regn är det minusgrader, sol och stilla på morgonen - isen ligger lockande blank men en avsevärd försiktighet är nog att rekommendera......


Opålitlig is - haiku

Nu ligger isen
som blankslipad blå marmor -
bör ej beträdas!




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-01-20 14:20



Bookmark and Share


  LassO
Farlig som en \"lockande kvinna\" ;=)
2008-01-20

  vera gade VIP
Memento - such is life!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

papillon