Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av \"sorgsens\" kvicka text i dag - \"En äkta poet\"


Tagelskjorta till salu

Slätkammat folk, som sover natten lång,
är föga ägnat åt poetisk sång
det krävs att svåra kval får själen pina
för att få alla rader riktigt fina
Därför, gott folk, jag härmed saluför
en tagelskjorta som er diktning gör
så fylld av svårmod som man kan begära -
Köp, alla ni, som diktardrömmar nära!




Fri vers av papillon
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-20 19:58



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Toppendikt!
jag kanske skulle slå till?!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

papillon