Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle bara gå in från bilen...


Ofrivilligt knäfall - haiku

På alla fyra
vänd mot Mekka föll jag ned -
det är väldigt halt!!




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-21 19:29



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
I sådant läge är det bra att vara beredd med bönemattan - eller att ha laddat upp med rejäla broddar!
2008-01-21

  Åsa Gustavsson VIP
vilken tur
eller hur
2008-01-21

  Michaela Dutius
härlig haiku
2008-01-21

    Elina Möller
Nej men, det är ju en halku du har skrivit! Rolig, var den (:
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

papillon