Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mjukstart...


Knappt vakna än

Mjuk stilla morgonstund
silvermånen lagt sig i nedan

varma loja armar om oss en stund
tidningen har kommit redan

vaknar länge
tänder ingen lampa än

Drömmarna ligger ännu kvar
mellan täcket och huden




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 675 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-22 07:32



Bookmark and Share


  Moniqa
Mmm..underbar morgonkänsla du fångat här =) Braa!
2008-01-25

  Mygg
Ett härligt uppvaknande. Likaså härlig läsning!
2008-01-22

  Anna Nickolausson
ger en rofylld känsla, och man känner att där vill man nog stanna en stund till...
2008-01-22

  Aisha VIP
...åh....så mjukt och vackert...det är så man gärna vill ha det....fint skrivet!...kram från Aisha
2008-01-22

    Maria Malm
Då ska man dra sig..om drömmarna ligger kvar mellan täcket och huden..
2008-01-22

    ej medlem längre
Åh, så skönt. Vilket behag! Man vill behålla det - länge.
2008-01-22

  Larz Gustafsson VIP
\"Vaknar länge\"

Intressant uttryck.

Att morna sig, liksom.

Själv gör jag aldrig det.
Jag hoppar upp, fylld av fröjd och tillförsikt, nyfiken på att kolla in de senaste angreppen på mig på poeter.se.

Vilket liv!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren