Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln ändrad efter Björns försynta påpekande


Måne över Grindstensberget

Fullmånen hänger
över skogskantens svärta -
i natt blir det kallt




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-22 16:24



Bookmark and Share


    papillon
Svar till Björn Nilsson - Din hök! Visst är det så! Nu får jag fundera!!
2008-01-22

  Björn Nilsson VIP
Mööööjligen kan man fundera över titeln som anger en rörelse, och första raden som tvärtom visar på stillastående. Småttig fundering kanske?
2008-01-22

    papillon
Nej, svärta vad med flit...
2008-01-22

  Lyckohäxan Enediel
Målande bra haiku!
2008-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Fasansfullt detta med kylan.
Jag hatar den.
Vissa vägrar in i det längsta att anpassa klädseln efter klimatet.
Sedan blir det urinvägsinfektion.
Rätt åt dem!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

papillon