Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarnhus

Ångest maler mig till mjöl.
Oro driver hjulet. Inte vatten, inte väder.
Jag tänker mig trasig. Du bakar mig hel,
kryddar med Johannesört.


Kanske blir det bra den här gången.




Fri vers av Sara Boström
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 14:41



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Att hitta ett sätt och \"börja om igen\" är läkande för många sorters oro.....
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström